Dictus Schilderwerken B.V.

VvE Schildersbedrijf

Uit een actuele meting onder Verenigingen van Eigenaren (VvE’en) is gebleken dat slechts de helft van de verenigingen beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan met betrekking tot schilder- en onderhoudswerkzaamheden aan de woningen. Zonde, want zo bouwt achterstallig onderhoud zich op en bent u vervolgens met eenmalig groot onderhoud vaak veel duurder uit.


AF-erkenning

Dictus Schilderwerken heeft als AF-erkend bedrijf ruime ervaring met het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan voor objecten, woningen en appartementen. Bovendien betekent deze certificering dat wij afspraken hebben met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond over de leveringsvoorwaarden en garanties voor consumenten en VvE’en. Dit zorgt voor optimale zekerheid aan uw kant, mede door de garantstelling van de Stichting AF-Erkenningsregeling.

Daarnaast werken wij onder het label van de organisatie VvE Belang. Dit houdt onder meer in dat het uitgevoerde werk bij groot onderhoud na afloop door een onafhankelijk inspectiebureau wordt gekeurd.


Gratis kennismakingsinspectie

AF-erkende bedrijven die onder het label van VvE Belang werken zijn herkenbaar aan het speciale logo waarop staat ‘Werkt voor VvE’en' van VvE-Belang. Dictus Schilderwerken is er trots op dit logo te mogen voeren!
Om u de voordelen van een Meerjaren Onderhoudplan te laten inzien bieden wij u graag een gratis onderhoudsinspectie aan. Bij deze inspectie bepalen wij vrijblijvend de status van het onderhoud aan uw woningen en adviseren wij u over eventueel te nemen stappen. Met behulp van dit advies kunt u zich de komende jaren verzekeren van optimaal woongenot voor uw VvE.

En uiteraard is op al het schilder- en onderhoudswerk het lage tarief van 6% BTW van toepassing!

 

 

 

Dictus Schilderwerken B.V.

Postbus 28

4880 AA Zundert

Nederland

 

Bezoekadressen;

Dictus Schilderwerken B.V.

Industrieweg 1,

4881 EW, Zundert
Nederland

T: +31 (0) 76-5976724

E: info@dictusschilderwerken.nl

 

Dictus Schilderwerken B.V.

(locatie Breda)

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T: 076-7676367

 

Dictus Schilderwerken

(locatie België)

Dictus Groep BVBA
Bakkersdreef 53
B-2920 Kalmthout
België

T: 0032 3 6453356

E: Info@dictusschilderwerken.nl

 

BTWnr. NL8173.95.179.B.01

BTWnr. Belgie BE0893.702.867

BTWnr. Groep  BE0665.577.673

 

Personeel inlog

 
Certificering & Partners:
 
Professionals met liefde voor het vak!